Riool ontstoppen

U staat er wellicht niet bij stil, maar het is belangrijk om zorgvuldig om te gaan met het riool. Het is waarschijnlijk niet het meest leuke onderdeel van het onderhoud aan uw huis of pand, maar daarom niet minder belangrijk. Ook al is het voor u vaak niet zichtbaar, het is erg belangrijk dat er geen producten in het riool terecht komen die er niet horen. Wanneer dit toch gebeurd, is het mogelijk dat het riool verstopt raakt. In dit geval is het belangrijk dat het riool zo snel mogelijk ontstopt wordt om verdere problemen te voorkomen. Als uw riool verstopt is, stop dan ook met het gebruik van bijvoorbeeld de wc, totdat het probleem is verholpen. Wanneer het riool net is verstopt, is het vaak nog eenvoudig te verhelpen. Zodra u doorgaat met het gebruik van het riool terwijl het verstopt is, is de kans groter dat de klus steeds groter wordt. Zo kan er bijvoorbeeld overstroming ontstaan waardoor uw vloer ook beschadigd raakt. Dit willen we natuurlijk voorkomen! Ook als u merkt dat het water steeds moeilijker wegloopt, is het verstandig naar uw riool te laten kijken. Wij kunnen dan voor u achterhalen waar het probleem zit om dit vervolgens direct voor u te verhelpen!
Sander Bosch Installatiebedrijf staat voor u klaar om uw riool te ontstoppen. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Enschede en omgeving, echter is het ook mogelijk om in andere delen van Nederland uw klus te laten uitvoeren. Het is uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Woont u in Enschede en omgeving en heeft u twijfels of uw riool het probleem is? Wij kunnen voor u eerst het probleem vaststellen, zodat we zeker weten wat de juiste aanpak is. Hierdoor worden er geen onnodige kosten gemaakt en kunt u daarna weer gebruik maken van uw riool zoals u gewend bent!

Wat zijn de kosten van een verstopte riool ontstoppen bij Sander Bosch Installatie? 

De kosten voor het oplossen van een verstopte riool zijn afhankelijk van het probleem. Vaak kunnen wij telefonisch al een goede inschatting maken van het probleem en de daarbij behorende kosten. Het is hierbij wel van belang dat u alle relevante informatie geeft, zodat wij de inschatting zo precies mogelijk kunnen maken.
Het is ook mogelijk dat wij bij u langskomen wanneer in woonachtig bent in Enschede en omgeving. In dit geval kunnen wij het probleem bekijken en u vervolgens een prijsopgave geven. U kunt dan op basis van de prijs nog beslissen of u het riool wil laten ontstoppen.
Bij Sander Bosch Installatiebedrijf kunt u altijd terecht voor een scherpe prijs voor het riool ontstoppen. Daarnaast kiest u voor deskundigheid en professionaliteit, waardoor u zeker weet dat het ontstoppen van het riool op de juiste manier gebeurd. Meer weten? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden en uw prijs te bespreken!
100% vakwerk
100% Vakwerk

Sander Bosch Installatiebedrijf levert altijd 100% vakwerk af. Door de vele jaren ervaring weet Sander Bosch als geen ander de klus professioneel uit te voeren.

Voordelige kosten en prijzen
Voordelige prijzen

Door alle ervaring kan een klus vaak goed en snel uitgevoerd worden. Hierdoor is het mogelijk u ook voordelige prijzen aan te bieden. U ontvangt altijd een voordelige prijs!

Betrouwbare loodgieter
Betrouwbaar

U kunt rekenen op een betrouwbare vakman die de afspraken na komt. Wij doen wat we zeggen en communiceren tijdig met u.

× Kunnen wij je helpen?