Diensten

CV Ketel
CV Ketel onderhoud & installatie

Heeft u een CV ketel thuis of op kantoor? Dan is het belangrijk dat de CV ketel goed onderhouden wordt. Een CV ketel zorgt ervoor dat de temperatuur in huis goed en lekker warm blijft. Daarnaast is een CV ketel er ook voor een heerlijke warme douche. Kortom: voor het comfort in huis is het belangrijk dat u een goed onderhouden CV ketel heeft.

Dakgootreiniging
Dakgootreiniging

Wilt u ook graag uw dakgoot laten reinigen? Dan bent u bij Sander Bosch Installatiebedrijf aan het juiste adres! Het is belangrijk om uw dakgoot regelmatig te laten reinigen. Hiermee voorkomt u dat u uw dakgoot moet repareren of moet laten vervangen. Met tijdige reiniging blijft de dakgoot onderhouden en kan deze langer mee.

Riool ontstoppen
Riool ontstoppen

U staat er wellicht niet bij stil, maar het is belangrijk om zorgvuldig om te gaan met het riool. Het is waarschijnlijk niet het meest leuke onderdeel van het onderhoud aan uw huis of pand, maar daarom niet minder belangrijk. Ook al is het voor u vaak niet zichtbaar, het is erg belangrijk dat er geen producten in het riool terecht komen die er niet horen.

× Kunnen wij je helpen?