Loodgieter

Een van de onderdelen van Sander Bosch Installatiebedrijf zijn loodgieter werkzaamheden. De werkzaamheden van een installatiebedrijf zijn erg breed, echter zijn loodgieter werkzaamheden een groot deel van de werkzaamheden en vaak ook de meest bekende. De kans is groot dat u al eens te maken heeft gehad met een loodgieter of dat u hier in elk geval mee te maken krijgt wanneer u een eigen woning bezit. Ook bij huurwoningen kan het voorkomen dat u een loodgieter over de vloer krijgt. Maar wat doet een loodgieter dan precies?
Een loodgieter wordt meestal ingeschakeld wanneer u een lekkage heeft. Dit kan een lekkage zijn in bijvoorbeeld de badkamer of de wc, maar een lekkage kan zich ook buiten het huis bevinden. Een lekkage kan veel schade veroorzaken en daarom is het belangrijk dat de lekkage op de juiste manier wordt gedicht. Wanneer u zelf aan de slag gaat met een lekkage, maar u geen verstand heeft van loodgieter werkzaamheden, dan is de kans groot dat de schade alleen maar groter wordt. Stel het daarom niet uit en schakel zo snel mogelijk een loodgieter in. U kunt ons direct telefonisch bereiken op het nummer 053 888 1981. Wij zullen dan zo snel mogelijk een afspraak voor u inplannen.
Naast lekkages, kan een loodgieter u ook helpen wanneer bijvoorbeeld uw wc verstopt is. Ook bij een verstopte wc is het belangrijk dat u verder niks in de wc stopt, voordat de opstopping is opgelost. Een loodgieter komt vaak langs wanneer er problemen zijn, maar de werkzaamheden kunnen ook voorkomen wanneer er geen problemen zijn. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er leidingen —verlegd moeten worden wanneer de keuken of badkamer op een andere plek in de woning wenst. Een loodgieter is er dus niet alleen voor lekkages, maar kan veel meer voor u betekenen!

Wat zijn de kosten van een loodgieter bij Sander Bosch Installatie? 

Wilt u ook weten wat de kosten voor een loodgieter zijn? De kosten van loodgieter werkzaamheden zijn erg uiteenlopend en van verschillende factoren afhankelijk. Wij zijn werkzaam in Enschede en omgeving. Wij geven u graag een vrijblijvende prijsopgaaf. U kunt ons bellen op het nummer 053 888 1981 en wij kunnen u dan een richtlijn geven van de te verwachten kosten. Wanneer wij op locatie constateren dat de kosten toch zullen afwijken, zullen wij dit altijd eerst met u bespreken voordat wij aan de slag gaan. Hierdoor komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.
De kosten zijn dus onder andere afhankelijk van de locatie, maar tevens is het belangrijk dat u zo goed mogelijk de situatie uitlegt of foto’s kunt maken, zodat wij ook direct een juiste inschatting voor u kunnen maken.
100% vakwerk
100% vakwerk

Sander Bosch Installatiebedrijf levert altijd 100% vakwerk af. Door de vele jaren ervaring weet Sander Bosch als geen ander de klus professioneel uit te voeren.

Voordelige kosten en prijzen
VOORDELIGE PRIJZEN

Door alle ervaring kan een klus vaak goed en snel uitgevoerd worden. Hierdoor is het mogelijk u ook voordelige prijzen aan te bieden. U ontvangt altijd een voordelige prijs!

Betrouwbare loodgieter
Betrouwbaar

U kunt rekenen op een betrouwbare vakman die de afspraken na komt. Wij doen wat we zeggen en communiceren tijdig met u.

× Kunnen wij je helpen?